Rólunk

Kedves Látogató!

Ön most Szentgyörgyi Judit és Nemere István íróházaspár vásárlói oldalán tartózkodik. Azzal a céllal jött létre, hogy a lehető legrövidebbre zárja a távolságot az írók és olvasók között. Ha már Nemere István könyvet írt a digitális világ egyre nagyobb térnyeréséről, akkor jogos belső (és külső) igény  merült fel aziránt, hogy közvetlenül megtaláljuk az utat az érdeklődőkhöz a technika segítségével. 

A könyvek között sokféle kategóriában és több hivatkozással tudnak keresgélni.

Mivel közvetlenül a szerzőtől vásárolnak az oldalon, így egyedülálló módon lehetőség nyílik arra, hogy akár az összes megvásárolt könyvet dedikálva kapják meg. Ezzel a könyv még személyesebbé tehető és különleges ajándék lehet szeretteik vagy maguk számára.

Nemere István írónak több mint 700 könyve jelent meg eddig. Munkássága és folyamatos írói tevékenysége egy szelete érhető el az oldalon. Megtalálható egymás mellett többféle műfaj és kiadó, amitől egyedülállóvá válik a kínálat.

Szentgyörgyi Judit eddig szerényebb számban megjelent műveit is kezébe veheti itt az olvasó. Róla még kevesebbet hallottunk, de izgalmas és lebilincselő olvasmányaival kivívta több korosztály elismerését.

Reméljük, hogy az oldalon tallózva sok kellemes olvasmányt találnak maguk és ismerőseik számára, akiket igaz könyvélménnyel akarnak megajándékozni.

Jó böngészést az oldalon!