ÁSZF

Általános szerződési és felhasználói feltételek:

Ha szeretne az oldalunkon vásárolni, akkor olvassa el az alábbi tájékoztatót. Az aktív felhasználás és vásárlás csak abban ez esetben valósulhat meg, ha beleegyezett az alábbi Általános Szerződési Feltételekbe.

Ezért csak akkor vegye igénybe a szolgáltatásainkat és abban az esetben vásároljon, ha átolvasta az Általános Szerződési Feltételeinket, megértette azt és annak minden pontjával egyetért, valamint kötelező érvényűnek tekinti magára nézve az egész folyamat alatt.

Ez a dokumentum nem csatolható a vásárlás általunk kibocsájtott hivatalos dokumentumaihoz kizárólag ezen a felületen érhető el, elektronikus formában. A feltételek elfogadása a felületen található elfogadó doboz kipipálásával történik.

Bármilyen egyéb felmerülő kérdésre, melyre ez a nyilatkozat nem ad választ, feltehető az alább megadott elérhetőségeken.

Cégadatok: olvasoterem.hu Tulajdonos: Szentgyörgyi Judit 4446 Bashalom Kossuth tér 16.

Levelezési cím: 4446 Bashalom Kossuth tér 16.

Kisadózó. Nyilvántartási szám:52393477

Adószám: 72577383-1-35

Bankszámlaszám:12042830-01927130-00100002 Raiffeisen Bank

Megvásárolható termékeink: könyvek, hangoskönyvek, DVD (későbbiekben e-book)

A megvásárolható termékeket a www.olvasoterem.hu honlapon működő web áruházban érheti el. A kínálatból a kosarába kell betennie a könyvet, majd tetszés szerint folytatni a vásárlást vagy a befejezéshez kattintani. MINIMUM RENDELÉSI ÖSSZEG: 3000Ft.

Ezen az oldalon keresztül közvetlenül a szerzőtől vásárolhatja meg a könyveket. 
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák az esetleges szállítás díját.

Rendeléssel kapcsolatos tudnivalók:

A vásárlás regisztrált felhasználók és vendégfelhasználók számára is lehetséges. Regisztrálni az erre rendszeresített űrlap kitöltésével lehet.

Kérjük, hogy csak valós adatokat adjon meg a regisztráció során, és senki más nevében ne rendeljen az ő tudta és beleegyezése nélkül.

Amennyiben tudomására jut, hogy a felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve az olvasoterem.hu használatából kizárni.

Az oldalon található könyvek dedikálva érkeznek az olvasóhoz. Ha ön saját részére kéri a dedikációt, akkor is célszerű ezt a "kinek szóljon a dedikálás?" ablakban jeleznie. Különösen fontos ennek az ablaknak a kitöltése abban az esetben, ha másnak szánja a könyvet. Kérjük, hogy töltse ki annak a személynek a nevével és esetleges plusz üzenettel, amit kísérőként a könyvhöz szán.

Ha egyáltalán nem töltik ki ezt a felületet, akkor alapértelmezettnek vesszük, hogy a megrendelő saját részre kérte a könyvet és az ő részére szól a bejegyzés.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelő a megrendelés futárcéghez történő leadásáról visszaigazoló e-mailt kap, amellyel egyidőben az oldal kezelője is értesítést kap a megrendelő vásárlási szándékáról és folyamat során megadott adatairól.  Amennyiben a megrendelés elküldését követő napokban sem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk, ellenőrizze a SPAM (levélszemét) vagy kuka mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségek egyikén.

email: [email protected], [email protected]

Tel: 06205685085

A megrendelést 24-72 órán belül feldogozzuk és futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz.

A megrendelés 12,000.- Ft felett ingyenes, vagyis a postaköltséget/futárköltséget a www.olvasoterem.hu állja.

Amennyiben a rendelés összege nem éri el az 12,000.- Ft-ot, úgy a megrendelő fizet 1,490.- Ft szállítási díjat a megrendelt könyvek ellenértékén felül. (Ettől eltérő, akciós időszakokban a szállítási díj mértéke eltérő vagy 0 Ft lehet. Ezeket közzétesszük)

A megrendelési díj minden esetben a belföldre feladott csomagokra érvényes. Külföldi, EU-n belüli és kívüli szállításról egyedi ajánlat készül, az éppen aktuális szállítási díjat figyelembe véve.

Ebben az esetben az utánvétes fizetés nem lehetséges, csak a bankszámlára történt utalás után tudjuk a könyvet kiszállítani.

A belföldön megvásárolt könyvek összegét a futárszolgálatnál, utánvéttel kell kifizetni.

Egyéb rendelkezések:

Jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a szolgáltató jelen ÁSZF –ben rögzített feltételeit.