ÁSZF

Általános szerződési és felhasználói feltételek:

Ha szeretne az oldalunkon vásárolni, akkor olvassa el az alábbi tájékoztatót. Az aktív felhasználás és vásárlás csak abban ez esetben valósulhat meg, ha beleegyezett az alábbi Általános Szerződési Feltételekbe.

Ezért csak akkor vegye igénybe a szolgáltatásainkat és abban az esetben vásároljon, ha átolvasta az Általános Szerződési Feltételeinket, megértette azt és annak minden pontjával egyetért, valamint kötelező érvényűnek tekinti magára nézve az egész folyamat alatt.

Ez a dokumentum nem csatolható a vásárlás általunk kibocsájtott hivatalos dokumentumaihoz kizárólag ezen a felületen érhető el, elektronikus formában. A feltételek elfogadása a felületen található elfogadó doboz kipipálásával történik.

Bármilyen egyéb felmerülő kérdésre, melyre ez a nyilatkozat nem ad választ, feltehető az alább megadott elérhetőségeken.

Cégadatok: olvasoterem.hu Tulajdonos: Szentgyörgyi Judit 4400 Nyíregyháza Árpád u. 56. 4/15.

Levelezési cím: 4431 Nyíregyháza Állomás u. 36.

Kisadózó. Nyilvántartási szám:52393477

Adószám: 72577383-1-35

Bankszámlaszám:18203105-01641827-10010010

Megvásárolható termékeink:

A megvásárolható termékeket a www.olvasoterem.hu honlapon működő web áruházban érheti el. A kínálatból a kosarába kell betennie a könyvet, majd tetszés szerint folytatni a vásárlást vagy a befejezéshez kattintani. Ezen az oldalon keresztül közvetlenül a szerzőtől vásárolhatja meg a könyveket. 
A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák az esetleges szállítás díját.

Rendeléssel kapcsolatos tudnivalók:

A vásárlás regisztrált felhasználók és vendégfelhasználók számára is lehetséges. Regisztrálni az erre rendszeresített űrlap kitöltésével lehet.

Kérjük, hogy csak valós adatokat adjon meg a regisztráció során, és senki más nevében ne rendeljen az ő tudta és beleegyezése nélkül.

Amennyiben tudomására jut, hogy a felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, jogosult hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve az olvasoterem.hu használatából kizárni.

A megrendelések feldolgozása:

A megrendelő a megrendelés futárcéghez történő leadásáról visszaigazoló e-mailt kap, amellyel egyidőben az oldal kezelője is értesítést kap a megrendelő vásárlási szándékáról és folyamat során megadott adatairól.  Amennyiben a megrendelés elküldését követő napokban sem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk, ellenőrizze a SPAM (levélszemét) vagy kuka mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségek egyikén.

email: 01olvasoterem@gmail.com

Tel: 06205685085

A megrendelést 24 órán belül feldogozzuk és futárszolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz.

A megrendelés 9000Ft felett ingyenes, vagyis a postaköltséget az Olvasoterem.hu állja.

Amennyiben a rendelés összege nem éri el az 9000Ft-ot, úgy a megrendelő fizet 990Ft szállítási díjat a megrendelt könyvek ellenértékén felül.

A vásárolt könyvek összegét a futárszolgálatnál, utánvéttel kell kifizetni.

Egyéb rendelkezések:

Jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Ptk (2013.évi V. törvény), fogyasztói szerződéseknél a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. kormányrendelet rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a szolgáltató jelen ÁSZF –ben rögzített feltételeit.